1.Oktober 2009:

Moelven Utvikling er fortsatt med på laget, og vi har nå kontakt med flere aktuelle partnere for et videre samarbeid, noe vi håper å få til i inneverende år. Takk for samarbeidet med M.U. sålangt!

Ordresituasjonen og tilstanden er slik at vi har noen aktuelle prosjekter både lokalt og nasjonalt, og via sin moderbedrift Moelven Limtre kan det se ut til at denne både ønsker og kan bidra med produksjonskapasitet for konseptet vårt. Disse aktuelle prosjekter ønsker vi derfor hjertelig velkommen, og håper alle ser verdien av å vere med på dette.

3d modelleringen som skal til for å løfte konseptet over i en ny dimensjon synes å skulle fungere utmerket, trolig bedre og lettere enn antatt, og gjør byggverk som til nå bare kunne lages for hånd virkelige. Tusen takk til Google!

For de med aktuelle oppdrag: Nøl ikke med å ta kontakt, da vi ønsker litt å jobbe med i utviklingsfasen, og da spesiellt oppdrag i lag med dere som kunder! Vi har ikke all verdens kapasitet i denne fasen, men for de som er først ute vil dette være en fordel!