Nyheter:

23:Desember 2008: Det ble i dag underskevet en avtale med Moelven Utvikling om å ta del i det videre utviklingsarbeidet av Grindverk.

I en noe urolig finans og markedsperiode vil selskapet invitere også andre med i utviklingen. Selskapet er derfor intressert i kontakt med en 3. partner for å ta del i å utvikle konseptet.

1.Oktober 2009:Moelven Utvikling er fortsatt med på utviklingen, og vi står i ferd med knytte kontakt med flere potensielle partnere for å ta del i det videre arbeid. Les mer..

19.Januar 2010: Forhandlinger er på gang ang. samarbeidspartner, og vår plan er å etablere et helt nytt selskap som utvikler og produserer Grindverk. Les mer..

21.April 2010: Testproduskjon Moelven Limtre fullført: Det ble i går og dagen før utført testproduksjon hos Moelven Limtre med svært godt resultat. Les mer.

14.juni 2010: Designhjelp i Florø. Les mer

8.Febr 2011: Vi søker fortsatt samarbeidspartner : Konseptet ser mer spennende ut en noen gang, fra hele landet kommer det henvendelser men selve bærebjelken er absolutt isolerte konstruksjoner som nå er diskutert løsning på gjennom sintef. Følg med!